Sådan får du bilen i garage

Thomas Kjær, alias Portmanden, har for nylig monteret denne flotte røde port, som gjorde det muligt for familien Yde, at få den nye bredere bil i garagen.Tekst&foto: Charlotte Thaysen Haslev Posten 

Ny bred garageport

Hos Portmanden er der fart på i øjeblikket. Der bliver solgt porte på niveau med før finanskrisen.

Mange der køber ny og bredere bil, er glade for de nye porte, som gør at porten bliver ca 25 cm bredere end ældre tradtionelle porte. Så er der plads til den nye bil.

Hos familien Yde har de fået ny bil. Men den nye bil er større end den gamle, så den kunne ikke komme ind gennem garageporten. De ringede til Portmanden, som kom ud og målte op, og samtidig havde et godt tilbud på en standardport, som fås i 200 forskellige farver. Heldigvis var der en farve, der passede til de røde vinduesrammer, så nu har de fået monteret en flot rød port.

Det er gået stærkt de sidste 6-7 år hos Portmanden, som fik Gazelleprisen i 2015. Gazelleprisen får man, hvis man har fordoblet omsætningen 4 år i træk, så der har været godt gang i butikken. På et tidspunkt efter finanskrisen var Thomas Kjær, indehaveren af Portmanden, alene om at køre ud og montere porte, men nu har han igen 3 biler og 4 mand, der kører ud og sætter de mange nye porte i. Så nu er han på niveau med før finanskrisen.
I år er vi oppe på 30% i vækst, fortæller han med et smil.

Det sidste års tid har Portmanden været med i Trustpilot, her har brugerne har givet ham 5 stjerner.
Thomas mener, at successen og de 5 stjerner skyldes den gammeldags omhu.

Jeg aftaler med kunden, at jeg kommer og måler op fx kl. 10, og så er jeg der kl. 10. Vi aftaler så at tilbudet kommer et par dage efter, og derefter mailer kunden ofte tilbage at tilbudet lyder fornuftigt. Vi sender en ordrebekræftelse, med alt hvad der er aftalt, fx at vi afmonterer den gamle port og hvad kunden evt selv skal stå for. Der er ingen løse ender, og når vi har sat porten op, fejer vi efter os, fortæller Thomas.

De nye porte har et andet system end de gammeldags porte. På de nye porte sidder styresystemet bag porten, og det gør, at åbningen bliver 25 cm bredere end ved de ældre porte.

8 ud af 10 ældre garager har mursten udvendig og gasbeton indvendig. Når vi så afmonterer det gamle system kommer der en overgang, som vi dækker med Hardy Plank, som er vedligeholdelsesfri ligesom porten, fortæller Thomas.

Der er 3-5 ugers leveringstid på en ny port, og man behøver ikke være hjemme når den bliver monteret.

Portmanden bor på Ringstedvej 35, hvor han også har en udstilling med mange forskellige porte. Bl.a. porte med døre i.

Til sommer får Portmanden en helt speciel nyhed. Det er en hydrostat til garager, som måler luftfugtigheden. Så hvis man kommer hjem med sne/regn på bilen, kan hydrostaten indstilles til automatisk at lufte ud i garagen, så luftfugtigheden igen bliver normal.

Thomas viser her, hvor Portmanden sætter et stykke Hardy Plank på, for at dække overgangen mellem mur og gasbeton, som mange garager har.

garageport.dk er specialister i og aut forhandler af Hørmann produkter vores kerne områder er salg og montage af garageporte og industriporte samt automatik Er det en industriport du er på udkig efter så check denne side www.industriport.dk

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer brug af cookies, ved at fortsætte brugen af siden. Tryk accepter for at fjerne denne besked
Accepter