Persondatapolitik for garageport.dk

Ved at benytte denne hjemmeside garageport.dk accepterer du, at Portmanden Aps behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale hos Portmanden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos garageport.dk er Thomas kjær, Portmanden Aps, cvr nr. 30615921, Ringsted 35, 4690 Haslev. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
Portmanden Aps indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • kontakter os igennem vores kontaktformular
  • sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt bruger garageport.dk, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

I forbindelse med kontakt via garageport.dk indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Når du bruger garageport.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender garageport.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender garageport.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics. Se hvem vi videregiver personoplysninger til nedenfor, og i Portmandens Cookiepolitik, som accepteres ved besøg på www.garageport.dk.

Portmanden indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på garageport.dk videregives til følgende:

  • til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og
  • i henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Portmanden Aps så som misbrug af betalingskort.

Portmanden anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Du kan læse mere om dette i garageport.dk Cookiepolitik.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Portmanden Aps selv indsamler, administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Portmanden’s vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi benytter os af Dropbox, og Icloud, Apple mail, og RedWeb, og surveyanywhere. 

Personoplysninger relateret til køb slettes ikke, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, blandt andet sager om misbrug af betalingskort.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter reglerne i Portmandes Cookiepolitik.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til mail@garageport.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen mail@garageport.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Maj 2018

garageport.dk er specialister i og aut forhandler af Hørmann produkter vores kerne områder er salg og montage af garageporte og industriporte samt automatik Er det en industriport du er på udkig efter så check denne side www.industriport.dk

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer brug af cookies, ved at fortsætte brugen af siden. Tryk accepter for at fjerne denne besked
Accepter